2010 m. gruodžio 9 d., ketvirtadienis

Išprotėjusios verslo idėjos

Norite uždirbti milijoną, bet nežinote nuo ko pradėti? Pirmas ir turbūt pats svarbiausias žingsnis – gera verslo idėja. Ir nebūtinai labai logiška, nes net pati keisčiausia mintis gali virsti aukso gysla. Pasidalinsiu keliomis, kurias radau benaršydama interneto platybėse. Gal kils geresnių? :)
Vaikystėj šaltais žiemos vakarais mama man prieš einant miegoti įdėdavo po kaldra tokią guminę pūslę su karštu vandeniu, kad nebūtų taip šalta atsigulus :) O štai viename Londono viešbutyje pasirodo irgi galima tokia lovos šildymo paslauga, tik ją šildo pasirinktas viešbučio darbuotojas. Ir viskas čia labai padoru, „šildytojas“ yra apsirengęs pižama nuo galvos iki kojų.
Visus dirbančius dažniau ar rečiau aplanko mintis „o kad šiandien galėčiau neiti į darbą..“. Išeitis yra. Ji kainuoja 25$. Didžiojoje Britanijoje viena kompanija gana neblogai pelnosi pardavinėdama pateisinimus darbo ar paskaitų praleidimui. Galite rinktis iš plataus asortimento – nuo profesionaliai atrodančio daktaro išrašo iki kvietimo būti prisiekusiuoju teisme. Galim paskaičiuoti, kiek uždirba idėjos sumanytojas, nes jis kiekviena mėnesį sulaukia apie 15 000 užsakymų. Sakyčiau visai neblogai.
Turbūt daugelis iš jūsų matėt filmą „P.S. I Love You“. Tikrai gražus filmas, daug ašarų išlieta jį žiūrint. O kol kiti verkė, kažkam kilo mintis pasiskolinti filmo idėją ir įkurti įmonę „Paskutinės žinutės klubas“. Mintis paprasta - klubo nariai sukuria žinutes, kurias norėtų perduoti artimiesiems po jų mirties, o kompanija pasistengia, kad jie jas gautų. Skamba kraupokai.
Pasaulyje yra begalė kelionių agentūrų, bet žaislų kelionių agentūra yra viena. Ji yra Prahoje. Pasirodo, atsiranda keistuolių, kurie mano, jog jų mylimiausiems vaikystės žaislams būtų neprošal pamatyti pasaulio.Tereikia žaislą nusiųsti į Prahą, o agentūra pasirūpina įamžinti jį žymiausiose miesto vietose. Šeimininkas vėliau gali grožėtis elektroniniu paštu gautomis nuotraukomis.
Akivaizdu - pasaulis tikrai išprotėjęs. Įdomu, ką dar sugalvos ateities genijai?


4 komentarai:

  1. Va šiandien kaip tik perskaičiau straipsnį pavadinimu "Išlaidauti neleis „išmaniosios“ piniginės" svetainėje technologijos.lt tai manau šitos piniginės labai tinka prie tavo temos "išprotėjusios verslo idėjos". Nuoroda kur galite pažiūrėti kaip tai atrodo http://vimeo.com/14492626
    Dabar man tai atrodo gan keista, bet galbūt kiekvienas po kokių penkių metų nešiosimės su savimi savo išmaniąsias pinigines:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš neseniai įdomią svetainę aptikau, kuri susijusi su šia tema. Didžiojoje Britanijoje yra interneto svetainė, kuri siūlo (tikrai ne už ačiū) "vesk savo augintinį/ištekėk už savo augintinio" paslaugas, t.y. organizuoja šeimininko ir jo augintinio vestuves. Hm, gal ir Lietuvoje atsirastų norinčių tokias vestuves turėti :D Nuoroda: http://www.marryyourpet.com/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, itariu ir mums pavyks po ~menesio startuoti! Kolkas nenoriu isduoti, taciau apie mus tikrai isgirsit!
    Tiesa, turiu toki buitini klausima- mums reikalingi pinigu detekoriai, gal kam irgi buvo prireike? Geriau nuomotis ar pirkti?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Entrepreneurship is the latest definition of success. In recent years, more people have begun setting up new businesses and not only young people but also older generations are becoming involved in them. However, starting a business is always a tough decision to take; it requires careful consideration of many factors. Business enthusiasts can choose their best verslo idejos by analyzing budget and ability to handle large amounts of money or labor.

    AtsakytiPanaikinti